Saskia en Ingeborg

Wij zijn Saskia en Ingeborg eigenaresse van Kinderopvang Iep. Trots op elkaar dat wij elkaar hebben leren kennen en hoe we onze droom hebben waargemaakt.

Wij werken zoal op de opvang , BSO en doen administratie werkzaamheden op het kantoor. Wij vinden de combinatie heel erg leuk en elke dag is weer een leuke uitdaging.

Beiden zijn wij trotse moeders en genieten van alle mooie momenten die we met elkaar hebben. Daarnaast doen wij buiten Iep ook veel dingen samen:  gezellig bij elkaar thee drinken, nachtjes weg, uitstapjes maken en dingen doen die moeders doen.

Wij hopen nog heel lang samen te werken en nog heel veel jaren Iep te mogen hebben.

Liefs Saskia en Ingeborg

wij.jpg

 


 

Hoihoi!

Mijn naam is Tessa Melenberg ik ben 22 jaar en kom uit Den Ham. Sinds juni 2017 werkzaam bij kinderopvang Iep. 

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te winkelen, naar festivals te gaan en leuke dingen te doen met vriendinnen, familie en mijn vriend.

Ik ben op verschillende dagen in de week te vinden bij iep.

Wie weet tot snel! 

Groetjes Tessa

tessa.jpg

 


 

Hallo allemaal,

Ik ben Daniëlle Rink, ben 28 jaar en werk sinds maart 2018 bij Kinderopvang Iep . Ik ben getrouwd, samen hebben we een dochter van bijna 3. Eind november verwachten wij ons zoontje.  Mijn hobby is mijn paard daar besteed ik wekelijks veel uren aan. Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk. Vind het mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen reageren op ons. Ook spreekt me erg aan dat we er voor staan dat ze zich thuis voelen. 

 

Groetjes Daniëlle 

Danielle.jpg

 


 

Mijn naam is Carolien Pleij, ben 31 jaar en woon in Vriezenveen/ De Pollen. Daar woon ik samen met mijn vriend en in het weekend zijn we samen met zijn 2 dochters (15 en 9) Mijn hobbies zijn Blond Amsterdam servies sparen, sporten en met vriendinnen winkelen. Sinds September 2019 ben ik werkzaam bij iep en heb het enorm naar mijn zin en voel me erg op mijn plek. 

Wat ik zo leuk vind bij iep is het kleinschalige en persoonlijk contact met zowel collega's ouders en kinderen. De kinderen zijn altijd zo blij je te zien, je bouwt echt een band met ze op en je geeft ze het veilige en vrije gevoel van thuis mee zodat ze zich hier kunnen ontwikkelen en opgroeien.  Waar ze bij iep ook voor staan. Ook krijg je hier als medewerker echt de ruimte jezelf te onwikkelen en te ontplooien als pedagogisch medewerkster. Het contact met ouders word door mij ook erg als prettig ervaren.  Jullie zullen mij zowel zien op de opvang als BSO. 

 

Groetjes,

Carolien

carolien.jpg

 


 

Hallo, 

Ik ben Marèl Kerkdijk. Ik ben 20 jaar oud en woon in Vriezenveen. Ik woon nog samen met mijn ouders en 2 zusje, een tweelingzusje en een zusje van bijna 16 jaar. 

Naast Iep werk ik ook bij Fysio Twenterand als schoonmaakster en pas ik ernaast af en toe op. 

Door de weeks voetbal ik bij DOS’37, dit doe ik ook graag. Verder ga ik graag uit in het weekend en ben ik met mijn vriendinnen.

marel.jpg

 


 

Hi allemaal!

Sinds kort ben ik werkzaam bij Kinderopvang Iep, daarom wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Anouk Wichers, ben 19 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders in Vriezenveen.

Afgelopen schooljaar heb ik mijn diploma voor onderwijsassistent in ontvangst mogen nemen. Naast het werken bij de kinderopvang ben ik ook werkzaam als onderwijsassistent bij een basisschool in Wierden en ben ik woonassistent bij Trivium Meulenbelt Zorg.

In mijn vrije tijd mag ik graag met vrienden en familie zijn, een heerlijke wandeling maken in het bos of een gezellig dagje winkelen met mijn zus vind ik ook erg leuk.

Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en om te zien dat geen enkel kind hetzelfde is. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op hun behoefte en interesses.

Ik heb erg veel zin om de komende tijd samen met de kinderen te zorgen voor gezellige dagen bij de opvang en de BSO.

Groetjes,

Anouk Wichers

Anouk.jpg

KvK nr: 56728549 | info@koviep.nl | © Kinderopvang Iep - 2012
Webdesign W.B. van der Meiden