Tarieven

Bij kinderopvang Iep betaalt u per uur dus u bent niet verplicht om hele dagdelen af te nemen. Wij willen ouders de mogelijkheid bieden om uw kind(eren) op te halen wanneer u klaar bent met uw werkzaamheden. Tijdens ons huisbezoek die wij aanbieden of tijdens een intakegesprek bij ons op de opvang wordt het contract afgestemd op de uren die u wilt afnemen.

Het bedrag dat u betaalt bij Iep in 2021 voor kinderopvang bedraagt € 8,45 per uur en € 7,90 per uur voor de BSO. Hier zit alles bij inbegrepen zoals luiers, drinken, broodmaaltijd, tussendoortjes en fruit. Voeding voor de kleinsten is niet inbegrepen. Wij vragen ouders dit zelf mee te nemen van thuis.

Heeft u recht op toeslag voor de kinderopvang, dan kunt u dit aanvragen via www.toeslagen.nl.

Maandelijks factuur

Bij Iep betaalt u per maand minimaal de overeengekomen contracturen maal bovenstaand uurtarief wat voor uw kind van toepassing is. Daarbij komen de eventueel extra afgenomen uren. Voor de extra afgenomen uren betaald u hetzelfde uurtarief. Uitzondering zijn de maanden waarin wij gedeeltelijk gesloten zijn. In deze maanden betaald u minimaal voor de contracturen naar evenredigheid van het aantal dagen dat wij zijn geopend. Daarbij komen wederom de eventueel extra afgenomen uren.

 

 

KvK nr: 56728549 | info@koviep.nl | © Kinderopvang Iep - 2012
Webdesign W.B. van der Meiden